Wij helpen u graag

Vogels en reptielen bij WB Dierenartsen

Een vogel, reptiel of amfibie is een mooi en bijzonder huisdier. Het is dan ook belangrijk om uw dier in goede gezondheid te houden. Voor zeer deskundige en professionele zorg van uw huisdier, bent u bij WB Dierenartsen in de beste handen. Dierenarts Gijs van Roosmalen heeft door middel van diverse stages, bijscholingen en een internship aan de university of California in Davis USA extra kennis opgedaan op het gebied van de bijzondere dieren. Preventieve zorg, adviezen, eerstelijns zorg of intensievere behandelingen? Wij helpen u graag!

Met uw vogel of reptiel naar WB Dierenartsen
Vogels, reptielen en amfibieën zijn bijzondere dieren. Ze hebben specifieke eigenschappen, behoeftes en  zorg nodig. Bij WB Dierenartsen is uw huisdier in de beste handen bij onze artsen. Ze hebben veel ervaring en expertise en kunnen in onze moderne kliniek werken met de beste en meest innovatieve apparatuur en techniek. Van preventieve zorg tot meer specifieke zorg, wij bieden u het allerbeste. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Nagenoeg alle zorg in uw dierenkliniek

Disciplines

Bij WB Dierenartsen wordt u zelden of nooit doorverwezen naar een specialistische dierenkliniek. Want naast eerstelijns zorg zoals preventief onderzoek, vaccinaties en kleine operaties, kunnen onze dierenartsen ook aanvullende zorg bieden.

Brede kennis en jarenlange ervaring

Behandelingen

Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring kan WB Dierenartsen een grote verscheidenheid aan eerstelijns en tweedelijns behandelingen aanbieden. Zo kunt u voor bijna alle zorg bij ons aankloppen.

Huisdier snel en gericht helpen

Onderzoeken

Bij WB Dierenartsen hebben we alles in huis. Hierdoor kunnen wij uw huisdier snel en gericht helpen. Door onze professionaliteit, kennis en apparatuur worden huisdiereigenaren uit heel Nederland naar ons doorverwezen.

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!