Vruchtbaarheid bij huisdieren

Als u wilt weten of uw gezelschapsdier vruchtbaar of drachtig is, als u het mannetje wilt laten castreren of wanneer het vrouwtje bevalt: WB Dierenartsen staat voor u klaar. Zowel voor advies, onderzoek als behandelingen is uw dier bij onze deskundige artsen in goede handen.

Neem vrijblijvend contact op

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Van advies tot de bevalling

Of het nu om een castratie gaat of om te weten te komen wanneer uw teefje op haar vruchtbaarst is, bij WB Dierenartsen bent u in deskundige en ervaren handen. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u en uw dier begeleiden. Van beginadvies tot aan de partus (bevalling). Met een meting van het hormoon progesteron kunnen onze artsen het beste dektijdstip bepalen om zo de kans op dracht te verhogen.

Van dracht tot worp

Wanneer uw gezelschapsdier drachtig is, kunnen onze dierenartsen u vanaf de eerste echo tot de bevalling begeleiden en adviseren. Het belangrijkste is dat uw dier in goede gezondheid de draagtijd doorloopt, maar natuurlijk ook hoe het met de gezondheid van de kleintjes staat. We hopen uiteindelijk op een natuurlijke bevalling, maar in het geval van complicaties kunnen onze ervaren artsen ook een keizersnede (sectio­) uitvoeren. We zorgen dat uw dier altijd de beste zorg krijgt, voor, tijdens en na de dracht.

Vruchtbaarheid bij WB Dierenartsen

Bij veel gezelschapsdieren kan WB Dierenartsen u adviseren en begeleiden op het gebied van vruchtbaarheid. En of het nu gaat om vruchtbaarheidstests, drachtbegeleiding, bevallingen of juist castraties, onze deskundige en ervaren artsen zullen u altijd de best mogelijke zorg bieden. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!