De beste zorg voor uw huisdier

Gezelschapsdieren bij WB Dierenartsen

Uw huisdier is een lid van uw gezin. Of het nu gaat om een hamster, een hond, een kat of een parkiet: u wilt dat uw huisdier gezond en gelukkig is. WB Dierenartsen helpt u daarbij, met zeer deskundige en professionele zorg voor gezelschapsdieren.

Alles in huis

U kunt bij ons terecht voor eerstelijns zorg, bijvoorbeeld vaccinaties of een gebitsreiniging. Heeft uw dier intensievere zorg nodig? Ook dan kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze dierenartsen bieden alle vormen van zorg in onze eigen dierenkliniek. Doorverwijzen is dus zelden nodig en dat is wel zo prettig.

Ontdek onze zorg

Wilt u de beste zorg voor uw huisdier? Bekijk hieronder wat WB Dierenartsen in huis heeft en voor welke disciplines, onderzoeken en behandelingen u in onze moderne dierenkliniek terecht kunt. Bekijk ook zeker ons HuisdierenZorgPlan: voor een vast bedrag per jaar krijgt uw huisdier de beste preventieve zorg. En voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

IK WIL MEER INFORMATIE OVER ...

Mijn huisdier

Hond

Wij helpen u graag

Kat

Wij helpen u graag

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!