Vaccinaties voor uw paarden

Om ervoor te zorgen dat uw paarden en ezels gezond oud worden, is het belangrijk om ze te laten vaccineren. Zo verkleint u de kans op besmettelijke ziektes. De artsen van WB Dierenartsen kunnen er met verschillende vaccinaties voor zorgen dat uw dieren gezond blijven.

Vaccinaties bij WB Dierenartsen

Uw paard of ezel kan bij WB Dierenartsen worden gevaccineerd tegen diverse ziektes die een bedreiging vormen. Afhankelijk van de situatie is het van belang uw paard één of twee keer per jaar tegen influenza (griep) te vaccineren. Daarnaast is het in sommige gevallen verstandig om uw paard te vaccineren voor Rhinopneumonie, tetanus, het West-Nijl virus en droes.

Maak kennis met ons team

Onze Dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!