Cardiologie voor uw huisdier

Hartproblemen bij uw huisdier richten ongezien veel schade aan. Als u daarom problemen aan het hart vermoedt, kunnen de ervaren artsen van WB Dierenartsen uw dier onderzoeken en eventuele problemen opsporen en behandelen. Hoewel wij veel in huis kunnen doen, sturen we u bij ernstige, acute complicaties en chirurgie door naar een gespecialiseerd cardioloog.

Neem vrijblijvend contact op

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Diagnose stellen

Een goed functionerend hart is van vitaal belang. Wanneer uw hond last heeft van verminderd uithoudingsvermogen, benauwdheid of flauwtes, dan bent u bij WB Dierenartsen in deskundige handen. Door middel van een lichamelijk onderzoek, röntgenfoto’s en in sommige gevallen ook een echo en een bloedonderzoek, kunnen we vaak zelf een diagnose stellen.

Behandelingen bij hartproblemen

Wanneer onze ervaren en deskundige medewerkers hartproblemen constateren, hebben zij twee opties. Het merendeel van problemen met het hart is bij ons op te lossen met medicijnen. In dit geval is het belangrijk dat we uw huisdier goed in de gaten houden om bij eventuele complicaties meteen te kunnen handelen. Periodieke controle kan zeer zinvol zijn.

Daarnaast is het mogelijk uw gezelschapsdier door te sturen naar een gespecialiseerd cardioloog. Dit gebeurt vooral bij ernstige problemen en de noodzaak tot chirurgie aan het hart.

Cardiologie bij WB Dierenartsen

Bij een vermoeden van hartproblemen bent u bij WB Dierenartsen in ervaren en deskundige handen. In combinatie met uw verhaal onderzoeken wij uw dier zodat onze artsen een goede diagnose kunnen stellen. Wilt u meer weten over cardiologie bij WB Dierenartsen? Neem gerust contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!