Herkauwers bij WB Dierenartsen

De werkzaamheden van onze geborgde rundveedierenartsen bestaat zowel uit het behandelen van individuele dieren als bedrijfsadvisering en spoedeisende hulp. Voor individuele zieke dieren komen de artsen van WB Dierenartsen op het bedrijf. In overleg met de veehouder stellen we na onderzoek een zo passend mogelijke behandeling in voor de optimale zorg.

Herkauwers bij WB Dierenartsen

Om de herkauwers op uw bedrijf te laten controleren door onze artsen, raden wij aan een afspraak met ons te maken. Als u dezelfde dag nog geholpen wilt worden, kunt u het beste voor negen uur ’s ochtends bellen. Als u na die tijd een afspraak wilt maken, hanteren wij een ander voorrijtarief. U kunt ook met spoedgevallen bij ons terecht: we zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar. In de avonden en weekenden wordt de dienst waargenomen door een dierenarts uit onze dienstgroep.

Bedrijfsbegeleiding

Bij WB Dierenartsen kunt u ook terecht voor bedrijfsbegeleiding. Onze dierenartsen kunnen bedrijfsproblemen vroeg signaleren en u helpen bij het zoeken naar een oplossing.

Laboratorium (tweedelijns)

WB Dierenartsen beschikt over een eigen laboratorium, waar diverse onderzoeken uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier kunnen wij mest-, melk- en bloedmonsters snel onderzoeken en eventuele problemen met uw herkauwers ontdekken.

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!