Landbouwhuisdieren bij WB Dierenartsen

De veehouderij speelt een belangrijke rol binnen WB Dierenartsen. Met ons enthousiast team van dierenartsen en assistentes staan wij klaar om uw landbouwhuisdier de optimale zorg te bieden. Naast de zorg bieden wij ook bedrijfsbegeleiding. Door regelmatig bij u op locatie langs te komen, kunnen we problemen vroegtijdig opsporen en aanpakken. Daarbij adviseren wij u ook over ziektepreventie. 

Bedrijfsbegeleiding

Bij WB Dierenartsen kunt u ook terecht voor bedrijfsbegeleiding. Onze dierenartsen kunnen bedrijfsproblemen vroeg signaleren en u helpen bij het zoeken naar een oplossing.

Laboratorium (tweedelijns)

WB Dierenartsen beschikt over een eigen laboratorium, waar diverse onderzoeken uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier kunnen wij mest-, melk- en bloedmonsters snel onderzoeken en eventuele problemen met uw herkauwers ontdekken.

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!