Hond, kat en konijn

HuisdierenZorgPlan bij WB Dierenartsen

Wilt u voor een vast bedrag per maand de beste preventieve zorg voor uw gezelschapsdier? Dan kunt u zich bij WB Dierenartsen aanmelden voor het HuisdierenZorgPlan (HZP). Met dit abonnement betaalt u minder in vergelijking met de kosten van een losse behandeling.

Doet u mee met ons HuisdierenZorgPlan?

Het HuisdierenZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

Wat is het HuisdierenZorgPlan?

Het HuisdierenZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het HuisdierenZorgPlan ophalen in onze praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten. In het HuisdierenZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. WB Dierenartsen heeft een abonnement op maat gemaakt voor u. Het HuisdierenZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten een verzekering afsluiten.

Aanmelden voor het HuisdierenZorgPlan

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af in één van onze vestigingen. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een HuisdierenZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. Meer weten? Onze baliemedewerkers helpen u graag of neem contact met ons op!

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

  • Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar
  • Behandeling tegen vlooien en teken
  • Chip met korting (indien nodig)
  • Gespreide betaling via maandelijkse afschrijving
  • Jaarlijkse vaccinaties voor Nederland
  • Ontwormingen
  • 10% korting op voer en al onze overige producten en diensten