Chirurgie – narcose/sedatie van uw huisdier

Bij WB Dierenartsen voeren we verschillende grotere en kleinere chirurgische ingrepen uit. Ons ervaren team doet dit met de grootste zorg voor uw huisdier en zal altijd plaatsvinden na een roesje (sedatie) of volledige narcose op maat. Daarbij staan wij bekend om onze vooruitstrevende behandelingen.

Neem vrijblijvend contact op

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Narcose en sedatie van uw huisdier

Omdat wij begrijpen dat een ingreep een spannend moment is, kunt u desgewenst bij uw huisdier blijven als onze artsen haar of hem onder narcose brengen. Vooraf zal er een klinisch onderzoek gedaan worden en kan er ook gekozen worden voor een pre-anesthetisch bloedonderzoek om het narcoserisico te minimaliseren. Hierdoor zijn onze narcoses zeer veilig en voor elk dier specifiek. Daarnaast wordt de ademhaling en hartfrequentie van uw gezelschapsdier tijdens de operatie nauwlettend gemonitord. Zo zorgen we ervoor dat uw dier voor, tijdens en na de behandeling de beste zorg krijgt.

Chirurgie bij WB Dierenartsen

Het team van WB Dierenartsen kan een heleboel chirurgische behandelingen zelf uitvoeren. Zo hoeft u na de diagnose niet meteen door te rijden naar de dichtstbijzijnde specialist aangezien wij veel in huis kunnen doen. Uw dier wordt hierbij altijd gesedeerd of onder (gas)narcose gebracht voor de operatie. Mocht u meer willen weten over chirurgie bij ons, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Elektrochirurgie

Bij sommige ingrepen zal het ervaren team van WB Dierenartsen gebruik maken van elektrochirurgie. Bij deze moderne en vooruitstrevende manier van opereren wordt met kleine elektrische stroompjes gewerkt. Dit is voor uw huisdier veel minder ingrijpend dan normale operatietechnieken. Uiteraard bekijken wij per dier of elektrochirurgie mogelijk is.

Laparoscopie

Een ingreep bij uw huisdier is al pijnlijk genoeg. Om dit daarom minder pijnlijk te maken en uw gezelschapsdier sneller te laten herstellen, kunnen de artsen van WB Dierenartsen een laparoscopie (kijkoperatie) uitvoeren. Deze moderne techniek hebben wij geperfectioneerd door slechts twee kleine openingen te maken in plaats van de normale drie.

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!