Vaccinaties voor huisdieren

U wilt dat uw huisdier gezond oud wordt. Om de kans op besmettelijke ziektes te verkleinen, zijn daarom vaccinaties nodig. Tijdens de jaarlijkse preventieve gezondheidscontrole of na een titerbepaling stellen de artsen van WB Dierenartsen samen met u vast welke inentingen wenselijk zijn.

Vaccinaties

Wij bieden vaccinaties altijd op maat zodat uw dier altijd de juiste zorg krijgt die het nodig heeft. Tijdens de jaarlijkse preventieve gezondheidscontrole bespreken we eventuele inentingen altijd met u. Wilt u er zeker van zijn dat uw huisdier de beste preventieve zorg krijgt zonder financiële verrassingen? Bekijk dan de mogelijkheden van het Huisdierenzorgplan van WB Dierenartsen. Hiervoor krijgt u voor een vast bedrag per jaar een jaarlijkse gezondheidscheck, inentingen en extra’s. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Vaccinaties voor het buitenland

Wanneer u uw huisdier mee wilt nemen naar het buitenland, is een vaccinatie tegen hondsdolheid altijd verplicht. Sommige bestemmingen hebben aanvullende vereisten. 

Houd er ook rekening mee dat uw vliegtuigmaatschappij aparte eisen kan stellen. Neem hiervoor contact op met uw reisorganisatie.

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!