Dermatologie voor uw huisdier

Huidaandoeningen komen bij honden en katten van alle rassen, op alle leeftijden en in heel veel vormen voor. Je kunt denken aan klachten als jeuk, roodheid, korsten/schilfers, tussenteenhuidproblemen, maar ook oorproblemen (de gehoorgang is bekleed met huid).

Diverse oorzaken

Oorzaken van huidproblemen zijn erg divers. Denk aan infecties, parasieten, allergieën, tumoren, hormonale en auto-immuun problemen. Om het dier zo goed mogelijk te kunnen behandelen , is het achterhalen van de oorzaak van groot belang.

Onderzoek

Bij WB Dierenartsen zijn we in staat het probleem stap voor stap op te werken. Door middel van goed klinisch onderzoek eventueel aan te vullen met aanvullende onderzoeken in de vorm van microscopie, cytologie, histologie, allergietesten of bijvoorbeeld eliminatie diëten, kunnen we vaak komen tot een diagnose en therapie.

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!