Intensieve zorg voor uw huisdier

Hoewel WB Dierenartsen niet beschikt over een 24 uurs intensive care afdeling, kunt u wel bij ons terecht voor (eventueel langdurige) intensieve zorg in onze opname. Dit houdt in dat er doordeweeks continu zorg is van 8 uur tot 19 uur en dat er indien nodig buiten de openingstijden om nog controles plaatsvinden.

Intensieve zorgafdeling

U hoopt natuurlijk niet dat uw huisdier intensieve zorg nodig heeft. Maar chronisch zieke dieren of langdurige recovery betekenen helaas dat je soms niet zonder kunt. Een intensieve zorgafdeling wil zeggen dat we heel veel kunnen betekenen voor onze opnamepatiënten. Voor dieren die behoefte hebben aan een voedingssonde, katheter, infuus, warmte of medicijnen die rechtstreeks het bloed in moeten, kunt u bij ons terecht

We zijn echter geen intensive care: er is geen nachtbewaking aanwezig. ’s Avonds controleert de dienstdoende dierenarts nog enkele malen de patiënten in de opname en indien nodig vindt er ’s nachts nog één controle plaats. WB dierenartsen beschikt over de mogelijkheid om uw dier voor kortere of langere tijd op te nemen, voor observatie, verdere diagnostiek en/of behandeling. Onze opname heeft ruime hokken, een afdeling voor honden en katten en een quarantaine voor dieren die een besmettelijke ziekte hebben of hiervan verdacht worden.

Intensieve zorg bij WB Dierenartsen

Veel dieren in de opname liggen 24 uur per dag aan het infuus. Door het gebruik van flexibele infuusslangen kunnen ze zich vrij in hun hok bewegen en kunnen honden ook makkelijk worden uitgelaten. Wilt u op bezoek komen, dan kan dit in overleg met de behandelend arts. Natuurlijk houden we u op de hoogte van de toestand van uw dier. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!