Röntgen voor uw huisdier

Bij bepaalde klachten is het maken van röntgenfoto’s een zeer nuttige vorm van aanvullend onderzoek en zullen ze bijdragen aan het stellen van de juiste diagnose. Röntgenfoto’s kunnen informatie geven over delen van het skelet maar ook over diverse organen.

Onderzoek

Röntgenonderzoek is in sommige gevallen essentieel om een juiste diagnose en daardoor een optimale behandeling voor uw dier op te kunnen stellen. Door jarenlange ervaring is het maken en beoordelen van röntgenfoto’s bij WB Dierenartsen een vanzelfsprekendheid. Aan de hand van de uitkomst van het röntgenonderzoek kunnen we samen met u besluiten wat de volgende stap is. Mochten onze artsen aanvullende beeldvorming willen hebben, dan kunnen we nog een echo maken. In sommige gevallen zullen we u doorsturen naar een specialist voor een MRI of CT-scan.

Röntgen bij WB Dierenartsen

In het geval van aanvullend onderzoek met röntgen, wordt uw huisdier altijd door onze deskundige en ervaren dierenartsen onderzocht. Tijdens het maken van de foto kunt u vanwege de straling niet bij uw dier blijven, vooraf en naderhand uiteraard wel. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!