Hugo van Duijn

Dierenarts gezelschapsdieren

Hugo is sinds 1998 werkzaam bij WB Dierenartsen en heeft zich met name toegelegd op beeldvorming en chirurgie. Zijn expertises zijn dan ook behalve het operen, het maken en beoordelen van echo’s en röntgenfoto’s. Hij heeft daarnaast ook het boekje ‘Zijn we niet te vroeg?’ geschreven over euthanasie bij dieren.

“Ik ben dierenarts geworden omdat ik diergeneeskunde een boeiende studie vond. Ook wilde en wil ik dieren hulp bieden. Dat heeft ook geleid tot het schrijven van het boekje ‘Zijn we niet te vroeg?’. Dat heeft heel veel mensen geholpen en dat voelt goed. Het geeft handvatten bij het nadenken over het tijdstip van beëindigen van het leven van een huisdier. Geen vrolijk onderwerp, maar wel altijd actueel. Ik heb op dit moment twee honden, Lotje en Freek, en twee katten genaamd Jinx en Loki. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen, mountainbiken of tekenen.”

Discipline

  • Expertise: Beeldvorming, chirurgie en interne geneeskunde
  • Werkzaam sinds: 1998 (in maatschap sinds 1998)
  • Afstudeerjaar: 1989

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!