Spoedgevallen huisdier

Is uw huisdier plots (ernstig) ziek, heeft hij/zij een verwonding of twijfelt u over zijn/haar toestand? Neem dan altijd direct contact op met WB Dierenartsen. Onze ervaren artsen kunnen u vertellen of het een spoedgeval is en wat u eventueel zelf kunt doen.

Spoed? Bel 076-5012928!

Dankzij de jarenlange ervaring en brede deskundigheid van onze artsen is uw huisdier ook met spoedgevallen in goede handen. Veel behandelingen en ingrepen voeren we natuurlijk met de grootst mogelijke zorg voor uw gezelschapsdier in onze kliniek uit. Mocht u vermoeden dat u met een spoedgeval te maken heeft, bel dan met de kliniek. Er is 24 uur per dag een dierenarts bereikbaar. Buiten openingstijden wordt u doorgeschakeld naar onze collega’s van andere praktijken.

Spoed bij WB Dierenartsen

De deskundige artsen van WB Dierenartsen verlenen eerste hulp bij spoedgevallen. Wij kunnen dankzij onze brede expertise veel behandelingen zelf uitvoeren en we zullen u alleen bij uiterste nood doorverwijzen naar een specialist. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Is het een spoedgeval?

Denkt u dat er sprake is van één van onderstaande situaties, of maakt u zich zorgen om de toestand van uw huisdier?
Dan is er een reden om contact op te nemen met WB Dierenartsen.

Acuut dikke buik Ernstig oogletsel
Acuut heftig overgeven Ernstige verwonding
Aanrijding Gebroken poot
Blijvende erectie reu Maagkanteling
Bloedarmoede (wit tandvlees) Niet kunnen plassen
Bloeding Oververhitting
Epileptische aanval Vergiftiging
Ernstige benauwdheid Vreemd voorwerp ingeslikt / Klem in bek