Landbouwhuisdieren en paarden bij WB Dierenartsen

Landbouwhuisdieren

De veehouderij speelt een belangrijke rol binnen WB Dierenartsen. Met ons enthousiast team van dierenartsen en assistentes staan wij klaar om uw landbouwhuisdier de optimale zorg te bieden. Naast de zorg bieden wij ook bedrijfsbegeleiding. Door regelmatig bij u op locatie langs te komen, kunnen we problemen vroegtijdig opsporen en aanpakken. Daarbij adviseren wij u ook over ziektepreventie. 

Paarden en ezels

Uw paard of ezel is in goede handen bij WB Dierenartsen. Op basis van onze expertise bepalen wij de best mogelijke adviezen of behandeling voor de situatie. Bij twijfel overleggen we met specialisten of sturen we u door naar een tweedelijns praktijk die is gespecialiseerd in paarden en ezels.

Maak kennis met ons team

Onze dierenartsen

Bij WB Dierenartsen werken louter deskundige en ervaren dierenartsen. Wij stellen alles in het werk om uw dier gezond en wel naar huis te laten gaan. Dankzij onze disciplines, behandelingen en laboratorium in huis kunnen wij de passende zorg verlenen. Graag stellen wij onze artsen aan u voor!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een onderzoek of een behandeling? Neem contact met ons op en laat het ons weten, wij helpen u graag verder!